Hanki näkyvyyttä premium domaineilla!

Älä anna yrityksesi olla vain yksi .COM lisää

Valitse hintaluokka

Miksi valita premium ?

Premium domain-nimet ovat arvokkaita ja suosittuja nimiä, jotka on jo rekisteröity, mutta jotka ovat myytävänä domainin nykyisen omistajan toimesta. Premium nimillä voit:

 • Rekisteröidä lyhyitä ja muistettavia nimiä

  Rekisteröi tarttuva nimi, joka määrittää tarkasti yrityksesi ja erottaa sinut muista.

 • Houkutella lisää liikennettä

  Voit rekisteröidä hyvin vakiintuneita nimiä, joilla on valmiiksi erinomainen sijoitus hakukoneissa, jolloin asiakkaat löytävät sinut helpommin.

 • Saat paremmat mahdollisuudet hakukoneoptimointiin

  Rekisteröi hakusanoja sisältäviä premium domaineja ja saat paremmat tulokset hakukoneissa.

 • Hanki parempi brändäys

  Rakenna vahva brändi, joka parhaiten kuvaa yritystäsi - sopii tuotteille, palveluille, portaaleille, blogeille ja muille!K. Mikä on premium domain?
Premium domainit ovat erittäin kysyttyjä domain-nimiä, jotka koostuvat tärkeistä avainsanoista ja helposti brändättävistä sanoista/lauseista. Ne ovat yleensä yksityisomistuksessa ja myydään huomattavasti korkeampaan hintaan kuin tavalliset domain-nimet.
K. Miksi premium domainit ovat niin kalliita?
Tyypillisesti premium domainit ovat lyhyitä ja suosittuja nimiä, jotka sisältävät tärkeitä hakusanoja/hakulauseita ja tämän vuoksi niillä on myös korkeampi arvo. Koska ne on rekisteröity jo aikaisemmin, niin ne ovat vakiintuneita ja niillä on valmiiksi parempi sijoitus hakukoneissa. Tämän vuoksi koska ne houkuttelevat enemmän liikennettä sivuillesi, niin niillä on myös korkeampi hinta.
K. Onko uudistushinta premium domaineille yhtä kallis?
Ei. Useimmissa tapauksissa premium domainien uudistushinta on sama kuin normaalihinta kyseiselle domain-päätteelle.
K. Miten voin hakea premium domainia?
Meillä on oma sivu, jonka avulla voit etsiä premium domaineja Domainit -sivun alta. Lisäksi kun teet normaalin domainhaun, niin näytämme myös parhaat saatavilla olevat premium domainit, jotka vastaavat läheisesti hakemaasi domainia. Jos normaalin domainhaun kautta hakemasi domain osoittautuu premium domainiksi, niin korostamme sen domainhaun tuloksissa näkyvästi premium domainiksi.
K. Millainen menettely premium domainin hankkimisessa on?
Kun olet suorittanut premium domainin hankinnan meiltä, niin siirrämme tämän jälkeen domainin omistusoikeuden sinulle. Tämä voi kestää jopa 5-7 päivää. Sähköpostivahvistus lähetetään rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi heti kun domain on siirretty tilillesi. Voit tämän jälkeen hallita domainia kuten hallitsisit mitä tahansa normaalia domain-nimeä.