Helppokäyttöinen sähköpostipalvelu yrityksille

Anna yrityksellesi ammattaimainen ensivaikutelma muotoa nimi@sinunyritys.com

 

 • US Kokeile yrityssähköpostia

Aloita vain tarvitsemillasi sähköpostitileillä

Tarvitsetko enemmän levytilaa ja kehittyneempiä ominaisuuksia? Kokeile yrityssähköpostia

Mikä on mahtavaa sähköpostipalvelussamme

 • Intuitiivinen ja responsiivinen ulkoasu

  Upean käyttöliittymän tarjoaa OpenXchange. Voit myös käyttää sähköpostia älypuhelimellasi tai tabletilla.

 • Sisäänrakennettu virustorjunta

  Kehittynyt virustentorjuntateknologiamme suojaa postilaatikkoasi ja varmistaa, että olet suojassa haittaohjelmilta ja viruksilta.

 • 5GB levytilaa + varmuuskopiot

  5GB levytilan lisäksi sähköpostit varmuuskopioidaan modernin infrastruktuurimme avulla, joten et tule ikinä menettämään tärkeitä viestejäsi.

 • Get Additional Storage
  @ $ /5GB

  No more worrying about running out of storage space. You can now increase storage for individual accounts by buying additional storage blocks of 5 GB.

 • 100% uptime ja turvallisuus

  Korkeatasoinen NetApp tallennusjärjestelmämme varmistaa, että tallennetut tiedot ovat aina saatavilla eikä tietoja häviä.

 • Kalenterit, yhteystiedot ja tehtävät

  Hallitse yhteystietoja, luo tehtävälistoja ja pidä kirjaa kokouksistasi yhdessä paikassa OpenXchange:n työkalujen avulla.

UKK

 • Toisin kuin ilmaisissa sähköpostipalveluissa voit antaa yrityksellesi ammattimaisemman kuvan sähköpostipalvelumme avulla käyttämällä sähköpostiosoitteesi osana yrityksesi domain-nimeä (esim. nimi@sinunyritys.com). Lisäksi hyödyt kehittyneestä sähköpostiteknologiastamme, joka antaa sinulle alhaisen latenssin ja markkinoiden parhaan käytettävyyden, skaalautuvuuden ja luotettavuuden. Pilvestä tarjottava sähköpostipalvelu tarkoittaa myös, ettei sinulle aiheudu IT-laitteista, ohjelmistoista, internet-liikennöinnistä tai henkilöstöstä kustannuksia. Ja parasta on, että voit hankkia lisää sähköpostitilejä sitä mukaa kun yrityksesi kasvaa, maksat vain käytön mukaan.

 • K. Mitkä sähköpostiohjelmat ja protokollat ovat tuettuina? 

  Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä käyttämällä mitä tahansa sähköpostiohjelmaa, kuten Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Eudora, Entourage 2004, Windows Mail jne. Meillä on myös opas siitä, miten voit määrittää sähköpostitilisi erilaisiin sähköpostiohjelmiin lähettääksesi ja vastaanottaaksesi sähköposteja. Sähköpostipalvelu tukee POP, IMAP ja MAPI protokollia.

 • K. Miten voin käyttää Webmail-käyttöliittymää? 

  Käyttääksesi Webmail-käyttöliittymää sinun tulee avata seuraava URL-osoite selaimessasi: http://webmail.sinundomain.com. Kirjautumissivulla sinun tulee syöttää sähköpostiosoitteesi ja sille määritetty salasana.

 • K. Millä matkapuhelimilla voin lukea sähköpostiani? 

  Voit käyttää sähköpostiasi millä tahansa älypuhelimella tai tabletilla. Kehittynyt webmailimme, joka on rakennettu käyttäen HTML 5 ja Javascript on yhteensopiva kaikkien yleisimpien käyttöjärjestelmien kanssa kuten iOS, Android, Windows Mobile, Symbian ja Blackberry.

 • K. Kuinka paljon levytilaa on per sähköpostitili? 

  Jokaisessa sähköpostitilissä on 5 GB levytilaa sähköposteille.

 • K. Mitä portteja tarvitsen käyttääkseni sähköpostipalvelua? 

  Yleensä lähtevälle palvelimelle / SMTP:lle käytetään porttia 25. Palveluntarjoajasi saattaa kuitenkin estää portin 25 käytön SMTP palvelulle. Voit kiertää tämän käyttämällä vaihtoehtoista porttia 587 sähköpostien lähettämiseen.

 • K. Voinko luoda postituslistoja? 

  Kyllä, voit luoda postituslistoja ja lisätä / poistaa käyttäjiä, valita moderaattorit, rajoittaa ihmisiä liittymästä listaan tai jopa estää käyttäjiä listalta. Lisätietoa tästä löytyy ohjearkistostamme.

 • K. Mikä on roskapostikäytäntönne? 

  Meillä on nollatoleranssi ei toivottua sähköpostia, massasähköpostia ja roskapostia kohtaan. "Turvalliset listat", ostetut listat ja listojen myynti käsitellään roskapostiksi. Jos käyttäjä lähettää roskapostia, niin hänen tilinsä suljetaan välittömästi ilman erillistä ilmoitusta.

 • K. Voinko käyttää automaattivastaajia? 

  Kyllä voit. Automaattivastaaja on ohjelma, joka käyttöön otettuna lähettää automaattisen ennalta määritetyn vastauksen kaikkiin viesteihin heti, kun sähköpostiviesti on vastaanotettu. Löydät lisätietoa automaattivastaajan käyttöönotosta ohjearkistostamme.