Sunrise domain-nimien rekisteröinti

Rekisteröi tavaramerkkisi minkä tahansa uuden domain-päätteen kanssa!Jos olet tavaramerkin haltija, niin saat ensimmäisenä rekisteröidä haluamasi domain-nimet..
Syötä vain SMD-tiedosto lunastaaksesi tavaramerkkisi haluamissasi päätteissä!!

UKK
K. Mikä on Sunrise-vaihe?
Kun uusi domain-pääte julkaistaan, niin sitä seuraa lyhyt jakso, jonka aikana domain-nimiä ei voi rekisteröidä kuka tahansa vaan ainoastaan ne, joilla on tavaramerkki rekisteröitävällä domain-nimelle. Näin varmistetaan, että tavaramerkin haltijat voivat turvata nimensä ja suojautua heille haitallisilta rekisteröinneiltä. Sunrise-vaihe uusille domain-päätteille kestää 30-60 päivää, jonka jälkeen kaikki nimet domain-päätteelle ovat kaikkien rekisteröitävissä.
K. Miten rekisteröin tavaramerkkini domain-nimeksi Sunrise-vaiheessa?
Rekisteröidäksesi tavaramerkkisi domain-nimeksi jollekin uusista domain-päätteistä tulee sinun ensin lähettää tavaramerkkisi Trademark Clearinghouse:lle (TMCH). Näin tehtyäsi tavaramerkkisi varmistetaan ja sinulle myönnetään SMD-tiedosto, jota voit käyttää rekisteröidäksesi tavaramerkkisi mille tahansa uusista domain-päätteistä. Voit rekisteröidä tavaramerkkisi osoitteessa: https://secure.trademark-clearinghouse.com
K. Mikä on Trademark Clearinghouse?
Trademark clearinghouse (TMCH) on tietokanta todennetuista tavaramerkeistä, jotka on jo rekisteröity asianmukaisissa tavaramerkkitoimistoissa. Se tarjoaa tavaramerkin haltijoille keskitetyn yhteyspisteen, jonka avulla he voivat rekisteröidä tavaramerkkinsä mille tahansa tulevaisuudessa julkaistaville domain-päätteille. Sunrise domainien rekisteröinnin lisäksi TMCH tarjoaa lisäksi palvelua, jonka avulla tavaramerkin haltijat voivat seurata yrityksiä rekisteröidä domain-nimiä, jotka saattavat sisältää heidän tavaramerkkinsä.

Jos haluat tietää enemmän Trademark Clearinghousesta, niin vieraile osoitteessa: http://www.trademark-clearinghouse.com
K. Miten saan tavaramerkkini rekisteröityä TMCH:ssa?
Voit rekisteröidä tavaramerkkisi TMCH:ssa vierailemalla osoitteessa: https://secure.trademark-clearinghouse.com Vaihtoehtoisesti voit rekisteröidä tavaramerkkisi myös TMCH:n valtuutetun edustajan kautta, joista löydät listan seuraavasta osoitteesta: http://www.trademark-clearinghouse.com/agents
K. Mitä maksaa domain-nimien rekisteröinti Sunrise-vaiheen aikana?
Hinnat, jotka koskevat tavaramerkin rekisteröimistä TMCH:lle löydät tästä. Nämä hinnat eivät sisälly domain-nimen rekisteröintihintaan. Rekisteröintihinta voi vaihdella domain-nimestä riippuen ja se voi sisältää ei-palautettavan hakemusmaksun.
K. Onko Sunrise rekisteröinti sama asia kuin ennakkorekisteröinti?
Ei. Toisin kuin ennakkorekisteröinti, Sunrise on lopullinen rekisteröintiprosessi, joka takaa tavaramerkin haltijoille, että heidän domain-nimien rekisteröintipyynnöt käsitellään ennen kuin kukaan muu ilman tavaramerkkiä yrittää rekisteröidä samoja domain-nimiä.
K. Mitä jos joku muu asettaa Sunrise rekisteröintipyynnön samalle domain-nimelle?
Jos useampi tavaramerkin haltija asettaa rekisteröintipyynnön samalla domain-nimelle, niin rekisteri voi huutokaupata domain-nimen, jolloin korkeimman tarjouksen tehnyt saa rekisteröidä domain-nimen itselleen. Sunrise rekisteröintipyynnön lähettäminen on kuitenkin välttämätöntä, jotta voi ottaa osaa huutokauppaan.
K. Voinko rekisteröidä tavaramerkkini domain-nimeksi, vaikka Sunrise-vaihe kyseiselle päätteelle on jo ohi?
Kun sunrise-vaihe on ohi, niin tavaramerkin haltijat eivät enää saa minkäänlaista erityiskohtelua domain-nimen rekisteröimiseksi. Joten et voi välttämättä rekisteröidä domain-nimeä, jos joku muu ehtii rekisteröidä sen ensin, vaikka hänellä ei olisi tavaramerkkiä. Jos haluat turvata nimesi tietyissä domain-päätteissä, niin sinun tulisi tehdä se Sunrise-vaiheen aikana.
K. Olen maksanut Sunrise domain-nimen ja suorittanut prosessin loppuun. Milloin voin alkaa käyttää domain-nimeäni?
Useimmat rekisterit myöntävät Sunrise domain-nimet Sunrise-jakson lopussa, yleensä kuitenkin ennen kuin yleinen saatavuus alkaa kyseiselle päätteelle. Ilmoitamme sinulle heti, kun rekisteri myöntää domain-nimen ja voit alkaa käyttämään sitä.